Reklam
  • Reklam
STK’lardan Akbaba’ya teşekkür ziyareti
Reklam

STK'lardan Akbaba’ya teşekkür ziyareti

Karapınarda bazı STK başkanları İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ziyaretinde bulundu.

10 Şubat 2020 - 11:38

Son  zamanlarda çiftçilerin  kullandıkları malzemelere yönelik  artan hırsızlıklara karşı mücadele başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalarla 2 hırsızlık şüphelisini  malzemeler ile yakaladı. Ziraat Odası Başkanı Durmuş Üner, Ticaret t Borsası başkanı Ahmet Ulusoy,Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Mustafa Zengin,Çiftçi Malları Koruma Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ,Yonca üreticileri birliği başkanı  Hasan Yurt Emniyet Müdürü Mehmet  Akbaba’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

Karapınar Ziraat Odası Başkanı Durmuş Üner  teşekkür ziyareti ile ilgili Şunları söyledi: “Ҫiftlerimizin alɪn teri ile kazanıp,tarım arazilerine bin bir güҫlükle kurdurduğu elektrik trafosu, panosu ve sulama tesisatlarɪnɪn son yıllarda ҫalɪnɪp gasp edilmesi olayı emniyet birimlerimiz tarafından çözüldü.

Özellikle son yɪllarda, ҫiftҫilerimizin mağduriyet yaşadɪğɪ trafo ve pano hɪrsɪzlɪgɪ olayı Emniyet birimlerimizin sɪkɪ takibi neticesinde ҫete üyeleri deşifre edilerek ele geҫirilmesi ile ҫözüldü.

Bu süreҫte, Üreticilerimizin büyük bir sorunun çözüme kavuşturulması aşamasında ҫalɪşma gösteren Karapınar Emniyet Müdürlüğüne, Karapınar Cumhuriyet savcɪlɪğɪna ve emeği geҫen herkese teşekkürlerimizi sunarɪz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1