Reklam
  • Reklam
Tınkır: Hedefimizi gerçekleştirdik

Tınkır: Hedefimizi gerçekleştirdik

Sezonun son maçında aldığı galibiyet ile ligde kalmanın mutluluğunu yaşayan Anadolu Selçukspor’da 2. başkan Okay Tınkır çok badireler atlattıklarını ve çok emek verdiklerini belirterek, "Hedefimizi gerçekleştirdik" dedi.

07 Mayıs 2019 - 12:50

2. başkan Okay Tınkır yaptığı değerlendirmede, kendilerine verilen emaneti zor şartlar altında tamamlayarak aynı şekilde teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

"13 Kasım’da gerçekleştirdiğimiz ve bizim göreve başladığımız kongre tarihinden bu zamana kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda çok yıprandık. Çok badireler atlattık. İnanın ciddi anlamda çok emek verdik. Anadolu Selçukspor teknik ekibi başta olmak üzere, emek harcayan, ter döken tüm arkadaşlarımın hepsini canı gönülden tebrik ediyorum, onlara teşekkür ediyorum.  Biz spor şehriyiz, taraftarımız son maçta bizi yalnız bırakmadılar. Onlara da teşekkür ediyorum. Dün dünde kaldı biz artık bundan sonra önümüze bakacağız. Bundan sonra ne olur, Anadolu Selçukspor’umuzla ilgili Konyaspor yönetiminin  tavrı ne olur birlikte göreceğiz. Ama çok zor bir süreç geçirdik. Bundan sonra Anadolu Selçukspor’umuz bugünkü düştüğümüz pozisyona bir daha inşallah düşmez. Daha iyi liglerde ve daha başarılı olmasını temenni ediyorum. Yaşadığımız her şey geride kaldı. Biz hedefimizi gerçekleştirdik ve başarılı olduk. Bunun sevincini yaşayacağız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu