Vali Toprak’dan yeni yıl mesajı

Vali Toprak'dan yeni yıl mesajı

Hüzünleriyle, sevinçleriyle, gerek Ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile 2020 Yılını karşılıyoruz.

31 Aralık 2019 - 13:40

İlimizin ve Ülkemizin daha huzurlu ve mutlu yarınlara ulaşması hepimizin en önemli arzusudur. Bu konuda ümidimizi artırarak, daha güzel bir gelecek için hepimiz dünün muhasebe ve mukayesesini en iyi şekilde yapmalı, yeni gelişim ve değişimler için fırsat olacak yeni yılda, hedeflerimize ulaşmak için gayret göstermeliyiz.

2019 Yılında kamu kurum ve kuruluşlarımız, belediyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ile koordinasyon içinde Konya’mızın her alanda gelişmiş bir şehir haline gelmesi için çalıştığımız gibi, 2020 Yılında da hep birlikte daha güzel bir Konya için çalışmalarımızı sürdürecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği kalkınmış, çağdaş ve demokratik bir Türkiye idealini en üst seviyede gerçekleştirmek için, hep birlikte sorumluluklarımızı yerine getirecek, birlik, beraberlik, sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma duyguları içinde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz.

2019 Yılında Kahraman Ordumuz ve güvenlik güçlerimizin terör örgütlerine karşı gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar, dün olduğu gibi bugün de, yarın da birlik ve beraberliğimize yönelen bu tehditlerin başarıya ulaşma şansı olmadığını bir kez daha ilan etmiştir.

Buradan Vatanımız, Bayrağımız ve Milletimizin birlik ve beraberliği uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize de sağlıklı ömürler diliyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle; yeni yılın İlimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, İlimizde görev yapan sivil, asker tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Konyalı hemşehrilerimin yeni yılını içtenlikle kutluyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü