Sırada ki gelsin...
Murat DÖNMEZ

Murat DÖNMEZ

Sırada ki gelsin...

18 Nisan 2016 - 11:27

İçeride dışarıda lig de kupa da bu sezon inanılmaz başarılara imza atmaya devam eden T. Konyaspor, son deplasmanda da  3 puan alarak başarısını devam ettirdi.

Fenerbahçe maçı öncesinde başlatılan dedikodular, Eskişehirspor maçında da yine gündemdeydi. Konyaspor'un Eskişehirspor ile olan dostluğunu suistimal eden  bazı "avaneler", sosyal medya aracılığıyla güya kendilerince "paye" çıkartma girişimler yine sukut-u hayale uğradı.

Ne olursa olsun, T. Konyaspor bu sezon inanılmaz başarılara imza atıyor. Ülkedeki tüm spor basını başta olmak üzere her kesimin  yakın takibin de olan yeşil beyazlılar için atılan bu çirkin iftiralar, her hafta bu kişilerin kursağında kalıyor.

Bir kaç as oyuncusunu yedek kulübesinde bekleten Aykut Kocaman, maçı  Kaleci Boffin'in penaltıya sebep olan hareketi ve atılan golle kazandı. Volkan'ın düzgün vuruşuyla gelen 2. gol, galibiyeti perçinleştirdi. 90.dakikada Eskişehirspor'un  penaltıyla kazandığı gol ise sadece skor zenginliği yarattı. 56 puanla 3. sıradaki yerini her hafta sağlamlaştıran T. Konyaspor, ligin bitimine 5 hafta kala, artık oynayacağı maçlarda alacağı puanlarla, kasasındaki miktarı çoğaltmak için mücadele edecek.             Bu yüzden kimse T. Konyaspor'a iftira atmasın..

 

 

 

 

Son Yazılar