Toplantıya, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya Milletvekilleri, geçmiş dönem ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Ak Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen önceki dönem ilçe başkanlarının partiye verdikleri emek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.
Özgökçen, göreve geldikleri günden itibaren ilçe ziyaretlerine devam ettiklerini belirterek, "31 ilçemizle ilgili göreve geldiğimizden bu yana ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz, takriben 16 ilçemizde ziyare ettik" dedi.
AK Parti'nin bir dava hareketi olduğunu söyleyen Özgökçen şunları söyledi:
"Bu dava sadece siyasi bir dava olmanın ötesinde milletin umudu, geleceğin ve icraatın adıdır."
Toplantıya Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, milletvekilleri Orhan Erdem, Mustafa Hakan Özer, Selman Özboyacı, Meryem Göka da birer konuşma yaptı.
Yorumlar
Kalan Karakter: