Reklam
  • Reklam
Akyokuş Kasrı Cazibe Merkezi Olacak

Akyokuş Kasrı Cazibe Merkezi Olacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi’nin Akyokuş bölgesinde yapımını sürdürdüğü Akyokuş Kasrı inşaatında incelemelerde bulundu.

14 Kasım 2022 - 12:58

Mimarisiyle Türkiye için önemli bir eser olacak Akyokuş Kasrı’nın 11 bin 500 metrekare alanda; restoranları, kafeteryaları, çocuk alanları ve çevre düzenlemesiyle Konya’nın tekrar yeni cazibe merkezlerinden birisi olacağını belirten Başkan Altay, “Böylece Konya’nın siluetine de etki etmiş olacak. İnşallah bahar aylarıyla birlikte bitireceğimiz bina tüm Konya’ya ve şehrimize gelen tüm misafirlerimize hizmet etmeye devam edecek.” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak ve mimarisiyle şehrin siluetine etki edecek Akyokuş Kasrı tüm hızıyla yükseliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Akyokuş bölgesinde yapımı devam eden Akyokuş Kasrı’nın inşaatında incelemelerde bulundu.

“TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR ESER OLACAK”

Konya’nın en önemli cazibe merkezlerinden biri olan Akyokuş’taki inşaat çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Başkan Altay, “Buradaki restoran artık Konya’mıza hizmet edemez hale gelmişti. Şimdi Konya’ya örnek, mimarisiyle tüm Türkiye için önemli bir eser olacak Akyokuş Kasrı’mızın inşaatı sürüyor. 11 bin 500 metrekare alanda; restoran alanlarımız, kafeteryalarımız, çocuk alanları ve çevre düzeniyle Konya’nın tekrar yeni cazibe merkezlerinden birisi olacak.” diye konuştu.

“KONYA’NIN SİLUETİNE DE ETKİ ETMİŞ OLACAK”

Konya’nın her yerinden gözükebilecek güzel bir mimariyle Akyokuş Kasrı’nı inşa ettiklerini belirten Başkan Altay, “Böylece Konya’nın siluetine de etki etmiş olacak. İnşallah bahar aylarıyla birlikte bitireceğimiz bina tüm Konya’ya ve şehrimize gelen tüm misafirlerimize hizmet etmeye devam edecek. Konya mutfağının en güzel örneklerini Akyokuş Restoranımızda bugüne kadar vermiştik. Bundan sonra da inşallah Konya’ya gelen tüm misafirlerimizi yenilenmiş binamızda, Akyokuş Kasrı’nda ağırlamayı hedefliyoruz. Yaklaşık 150 milyon liraya mal olacak. Şu ana kadar yüzde 50 aşmaya gelmiş durumdayız. İnşallah en kısa sürede tamamlamayı arzu ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'