Reklam
  • Reklam
Ali Usta 3. şubesini açtı
Reklam

Ali Usta 3. şubesini açtı

Konya’nın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan etliekmek, Konyalı Ali Usta’nın elinde hayat buluyor. Yaklaşık 38 yıldır etliekmek salonu işleten Ali Usta, üçüncü şubesini Selçuklu’da açtı. 

06 Aralık 2022 - 17:32

Etliekmekçi Ali Usta, etliekmeğin eşsiz lezzetini Konya’lılarla buluşturmak için üçüncü şubesini Selçuklu Buhara Mahallesi Barış Caddesinde açtı. Açılışa özel etliekmek fiyatını 25 TL’den satışa sunan Etliekmekçi Ali Usta, ‘Tüm Konyalı vatandaşlarımızı bu eşsiz lezzetten tatmak için Selçuklu şubemize bekliyoruz’ dedi. 

‘HEM KALİTELİ HEM HESAPLI’

Köklü geçmişiyle Konya’nın etliekmek tarihine nam salan Etliekmekçi Ali Usta, kaliteli etliekmeği uygun fiyatla buluşturduklarının altını çizdi. Bütün Konyalı vatandaşları Selçuklu şubesine beklediklerini duyuran Ali Usta, “Yaklaşık 38 yıldır etliekmek işiyle uğraşıyoruz. Merkez şubemiz Tatlıcak şubesidir. Ereğli-Adana yolunda yer almaktadır. Üçüncü şubemizin açılışını da gerçekleştirdik. Üçüncü şubemize özel kampanya yaptık. Herkesin hem kaliteli hem hesaplı etliekmeğimizi tatmasını istiyoruz. Yaklaşık 38 yıldır etliekmekte fark yarattığımızı düşünüyoruz. Bu kadar uygun fiyatlı vermemizin nedeni kendi kesimimizin olmasıdır. Müşterilerimiz etkiekmeğimizi lezzetli buluyorlar. Bu kadar lezzetli olmasının nedeni ise içerisinde kullandığımız dana etidir. Dana eti ve et yağıyla birlikte ikisini harmanlıyoruz. İlerleyen zamanlarda şube sayımızı artırmayı planlıyoruz. Yakın zamanda Bosna Hersek Mahallesi şubemiz de açılacak. Şu anda açılışa özel etliekmek fiyatımız 25 TL. Kampanyamız devam ediyor. Uzun bir süre etliekmeğimizi 25 TL’den satmaya devam edeceğiz. Sadece Selçuklu şubemize özel bu kampanyayı başlattık. Tüm Konyalı vatandaşlarımızı Selçuklu şubemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1