Ehliz: Kuvayi milliye ruhu ile çalışacağız

Ehliz: Kuvayi milliye ruhu ile çalışacağız

İYİ Parti Kadın Politikalar Başkanlığı Teşkilat Koordinatörü Zuhal Ehliz, Konya Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

22 Mart 2023 - 18:53

İYİ Parti Konya İl Başkanlığında açıklamada bulunan Zuhal Ehliz, Kuvayı Milliye ruhuyla kadınların tamamıyla sahada olacağız. Önümüzdeki seçim, sistem değişikliği açısından önem arz ediyor. Bir tarafta tek adam diğer tarafta Cumhuriyetimiz için önemli olan Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem olacak. Seçimin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Ehliz, bir dönem İYİ Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütmüştü.

Konya ile Ankara arasında köprü olacağını anımsatan Ehliz, "6 sene önce İYİ Parti ile siyasete başladım Bu süreçte, adım atmadığmız yer kalmadı. İYİ Parti Kadın Politikalar Başkanlığı Teşkilat Koordinatörü olarak ülkeyi adım adım tarafık Şükürker olsun ki, hiç bir tepkiyle karşılaşmadık. Sayın Genel başkanımıza çok büyük ilgi olduğunu gözlemledik. İnanıyorum ki; 15 Mayıs sabahına daha iyi ülke, daha güçlü bir kadın olarak uyanacağız" diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü