Erdoğan ödülleri dağıttı

Erdoğan ödülleri dağıttı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen Uluslararası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nın ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

05 Ekim 2022 - 15:57

Programa katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dereceye giren hafızları tebrik etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığında eleme turları Konya’da yapılan Uluslararası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Ödül Töreni, Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapıldı.

 

Ankara’daki programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’den ve İslam coğrafyasının farklı bölgelerinden Uluslararası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’na katılan Kur’an bülbüllerinin her birini tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya’dan Afrika’ya, Kafkaslardan Balkanlara, Hint Okyanusu’ndan Batı Sahra’ya kadar nerede bir Müslüman varsa gönüllerinin ve akıllarının orada olduğunu; Bosnalı, Azerbaycanlı, Afganistanlı kardeşlerin sevinci ile sevinerek, kederiyle kederlendiklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından Konya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 70 ülkeden 150 yarışmacının katılımıyla Konya’da düzenlenen Uluslararası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Programa katılarak dereceye giren hafızları tebrik eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında düzenlenen ve paydaş olmakla iftihar ettiğimiz Uluslararası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Ödül Töreni’ni Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle gerçekleştirdik. Desteklerinden ve teveccühlerinden dolayı Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Dünyanın her yerinden katılan tüm hafızlarımızı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı