Reklam
  • Reklam
Karatay Belediyesi birimler arası futbol turnuvası sona erdi
Reklam

Karatay Belediyesi birimler arası futbol turnuvası sona erdi

Karatay Belediyesi tarafından belediye personeli arasındaki dostluk ve kaynaşmayı daha da pekiştirip motivasyonu arttırmak amacıyla düzenlenen “Birimler Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” sona erdi. Fen İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü arasında oynanan final maçını kazanan Zabıta Müdürlüğü şampiyon oldu. Maçı izleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Personelimiz arasındaki dostluğu, kardeşliği ve kaynaşmayı pekiştiriyoruz” dedi.

21 Kasım 2022 - 14:29

Karatay Belediyesi’nin, çalışanlar arasındaki iletişim ve birlikte mücadele etme duygusunu destekleyip geliştirmek amacıyla düzenlediği “Birimler Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası, final maçı ve kupa töreniyle sona erdi.

Turnuvanın finali ise Fen İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü arasında oynandı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da final maçını belediye personeliyle birlikte izleyerek maçın heyecanına ortak oldu.

Zabıta Müdürlüğü, mücadeleyi kazanarak turnuvada şampiyonluğa ulaşırken;  turnuvanın ikincisi Fen İşleri, üçüncü İmar Müdürlüğü olurken dördüncü ise güvenlik personelinden oluşan takım oldu. Maçın ardından dereceye giren takımlar ve oyuncular madalya, kupa ile ödüllerini Karatay Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Toknal, Ramazan Şevik ve Osman Ciğer’den aldı.

KILCA’DAN PERSONELİNE TEŞEKKÜR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Karatay Belediyesi Birimler Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” ile ilgili yaptığı açıklamada organizasyonun dostluk havasında geçmesi dolayısıyla turnuvaya katılan tüm personele teşekkür etti.

Hasan Kılca, “Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz futbol turnuvamızı bu yıl da organize ettik. Organizasyonumuz dostluk, kaynaşma, birlikte hareket etme ve dayanışma anlamında güzel bir vesile oldu. Temel amacımız kardeşlik ve dostluk duygusunu daha da pekiştirmekti bunu da başardığımızı düşünüyorum. Bu vesileyle, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyor, bu güzel tabloda emeği olan bütün çalışma arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
Konya'da uçak düştü pilot kurtuldu, bir kişi şehit oldu
Konya'da uçak düştü pilot kurtuldu, bir kişi şehit oldu