Teknik Direktör İsmail Kartal, maç sonu yaptığı değerlendirmede “Maça kontrollü başladık. Elimizdeki sağlıklı oyuncularla iyi mücadele ettik. Öne de geçtik. Ama ilk yarının son dakikalarında gelen golle soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle girdik. İkinci yarı rakibimize pozisyon vermedik. Yediğimiz gole kadar bizim de pozisyonumuz yok. Yediğimiz ikinci gol defansımızda yaptığımız basit bir hata sonucu geldi. Oyuncularım 2-1’den sonra maçı çevirmek adına ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Ama olmadı. Mağlup olduk. Oyuncularımın emeklerinin karşılığını alamadıkları için üzgünüz. Artık Galatasaray maçını düşüneceğiz ve o maça hazırlanacağız” diye konuştu.
Kartal: Kaybettiğimiz için üzgünüz
Atakaş Hatayspor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-1 geriye düşmemize rağmen bir irade ortaya koyan oyuncularımızın emeklerinin karşılığını alamadığını ve üzgün olduklarını söyledi.
Yayınlanma :
02.01.2021 22:32
Güncelleme :
02.01.2021 23:59
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: