Reklam
  • Reklam
Kavuş ve Kılca’dan ziyaret

Kavuş ve Kılca’dan ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti’ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Ziyaret zincirinin bir halkasını da Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa kavuş oldu.

13 Temmuz 2021 - 16:18

Önceki gün yapılan ziyarette konuşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Yapılan seçimlerin ardından yeniden göreve gelen Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerini yürekten kutluyorum. Bizler her ne kadar sahada gerek bizzat kendimiz halkımızın içinde olmak sureti ile gerek muhtarlarımızın ve personellerimizin gayretleri ile çalışmalarımızı duyurmaya çalışıyorsak şüphesiz ki basın bizim daha kuvvetli sesimiz olmuştur.

Yaptığımız çalışmaların halkımıza duyurmasının yanı sıra halkımızın sorunları ile de aramızda köprü vazifesi olan basınımız, bizim için bu manada büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle bizlere yıllardır destek olan tüm basın mensubu arkadaşlarımıza saygılarımızı sunuyor yeni göreve gelen Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Karatay Belediye Başkanı Hasan kılca ise konuşmasında basının önemine dikkat çekerken, “Sayın Kavuş’un da belirttiği gibi basın bizim her zaman sesimiz olmuştur. Bu nedenle bir ilde desteklenmesi gereken en önemli sektörlerden birisi basın kuruluşları olması gerekir. Bizlerde bu manada gerek Büyükşehir Belediyemiz gerek Merkez ve Taşra Belediyelerimiz ile basınımızın her zaman yanında olmaya gayret ettik. Bende bu vesile ile yeniden göreve gelen sayın Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diliyor sizin aracılığınız ile tüm Konya basını çalışanlarına saygılarımı sunuyorum” dedi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise konuşmasında, “Yapılan seçimlerin ardından tüm Konya basını ile el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir yönetim oluşturduk. Yıllardır Konya basınının bir özlemi olan ayrılıklar nihayet bu vesile ile sonlanmış oldu. Tüm basın kuruluşlarından bir temsilcinin yer aldığı yönetimimiz inanıyorum ki bundan sonra hem Konya’nın hem basının sorunları için daha verimli bir çalışma içerisinde olacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Karatay Belediye Başkanı Hasan kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir’e çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarette Başkan Sefa Özdemir ile birlikte Yönetim Kurulu üyeleri Lokman Koyuncuoğlu, Emrullah Nergiz, Erhan Dargeçit, Mustafa Uğurlu, Halid Şen, Mehmet Esat Ergener, Mevlüt Boyalı’da hazır bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'