Reklam
  • Reklam
KONYAOLAYTV, RTÜK’ten yayın lisansı aldı

KONYAOLAYTV, RTÜK'ten yayın lisansı aldı

Konya’da internet üzerinden yayın yapan KONYAOLAYTV, RTÜK’ten yayın lisansı alan, Konya’nın ilk ve tek internet televizyon kanalı oldu..

10 Ocak 2023 - 11:17 - Güncelleme: 10 Ocak 2023 - 13:46

Konya Olay Medya Grup A.Ş. bünyesinde yer alan, KONYAOLAYTV’ye RTÜK tarafından “Genel Yayın’ türünde 10 yıllık lisans verildi.

Yeni nesil televizyonculuk olarak adlandırılan ve internet ortamında yayın yapan KONYAOLAYTV’nin başvurusunu görüşen Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) 28.12.2022 tarihinde yaptığı yılın son toplantısında, 10 yıllık yayın lisansı verdi. 

Konya’nın ilk ve tek lisanslı internet televizyonu olan KONYAOLAYTV Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Soylu, Dijital televizyonculuğun Konya’daki ilk ve tek medya kuruluşu olduklarını ve yakında usta gazeteci Cengiz Dönmez yönetiminde planlı yayın akışına geçecekleri söyledi. 

Dünya’nın hızla bu sistem televizyon yayıncılığına döndüğünü ve Konya Olay Tv olarak kendilerininde bu sistemin Türkiye’de yasallaştıktan hemen sonra RTÜK’e başvurarak yayın lisansı aldıklarını da belirten Konya Olay Grup Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Soylu, “Doğru, dürüst, objektif, ilkeli bir yayıncılık yapacağız. Bizi izlemek isteyenler www.konyaolaytv.com URL üzerinden, yada yeni versiyon Android led televizyonlardan 24 saat izleyebilecekler. Ayrıca YouTube, Facebook gibi tüm sosyal medya hesaplarımıza ücretsiz abone olduklarında da canlı yayınlarımızı bu platformlardan da izleyebilecekler” şeklinde konuştu..

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'