Reklam
  • Reklam
Konyaspor, isim sporluğu anlaşmasını imzaladı

Konyaspor, isim sporluğu anlaşmasını imzaladı

Konyaspor, arabam.com ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.

18 Temmuz 2022 - 17:16 - Güncelleme: 18 Temmuz 2022 - 23:55

Düzenlenen törene, Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ile Türkiye’nin lider dijital platformu iLab’in kurucusu ve yönetici ortağı Mustafa E.Say ile her iki tarafın yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Törende konuşma yapan Fatih Özgökçen, "Bugün, Konyaspor’umuz ve Uluslararası düzeyde bilinen ve tanınan iLab grup şirketlerinden arabam.com ile iş birliğini sağlamak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz.

İnşallah, yaptığımız isim ve forma göğüs sponsorluk anlaşmasının her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim.

Tabi bu tür anlaşmaları, pandemi sonrası futbolda yaşanan ekonomik sıkıntılar içerisinde çok önemli görüyoruz. Türk futbolunun ilerlemesi adına, spora katma değer katan firmaların önemi her geçen gün ortaya çıkıyor. Bu doğrultuda geçen sezon büyük başarılar yakalamış Konyaspor’umuzun yanında yer alan arabam.com ailesine sizlerin huzurunuzda teşekkürü bir borç bilirim. Yaptığımız anlaşma neticesinde, Süper Lig 2022 – 2023 Sezonunda takımımız, arabam.com Konyaspor olarak telaffuz edilecektir. Ayrıca Süper Lig maçlarında formalarımızın göğüs olarak tarif edilen ön bölgesinde ‘arabam.com’ yazısı olacaktır."

Özgökçen, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana her zaman dile getirdim. Konyaspor’umuzun önüne düşük rakamlar ile isim sponsorunun gelmesini hiçbir zaman istemedik ve hatırı sayılır bir teklif olmadığı sürece de Konyaspor ismi ile yola devam edeceğimizi belirttik. Zira Konyaspor, yanında duran firmalara değer katan önemli ve büyük bir markadır. Arabam.com ile sezon bittikten sonra yaptığımız görüşmeler neticesinde biçilen paranın bizleri ve kulübümüzü tatmin ettiğini gördük. Yaptığımız istişareler neticesinde, arabam.com ile sponsorluk anlaşması imzalamaya karar verdik. Sizlerin huzurunuzda zaman zaman yaptığımız çağrıyı yinelemek istiyorum. Konyaspor, bu şehrin en önemli markasıdır. Bu markanın yanında durmak, destek vermek hepimizin misyonu olmalıdır. Birlikte güçlenmek, omuz omuza yol almak bu şehrin havasını soluyan herkesin asli görevleri arasındadır." diye konuştu.

BATE Borisov ile oynanacak maça da değinen Özgökçen, şunları kaydetti:

"5 sezon sonra Konyaspor’un Avrupa macerası yeniden başlıyor. Elbette bizim hedefimiz BATE Borisov ile başlayacağımız eleme turlarını geçerek gruplara kalmaktır. Bunun için transferlerimizi erkenden tamamlamaya gayret ettik. Burada şunu da ifade etmeden geçemeyeceğim. Taraftarlarımız Avrupa maçına çıkmanın heyecanını yaşamalıdır. Ne kadar ilerleriz bilmiyorum ama buralarda olmanın güzelliğine ortak olmalıyız. Tüm stadyumu doldurarak takımımıza destek olmalıyız. Konya’ya gelen misafirleri en güzel şekilde ağırlamalıyız. Onlara unutamayacakları anlar yaşatmalıyız ki şehrimizin ve kulübümüzün tanıtımını en iyi şekilde yapalım. Ben, taraftarımızın bu çağrılarımıza uyacağına eminim. Malum BATE ilk maçı seyircisiz oynanacak fakat 28 Temmuz’daki karşılaşmada 42 bin kişilik orkestrayı stadyumda görmek istiyorum."

İKİ FARKLI ORGANİZASYON OLARAK GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRDİK

Sponsorluk imza töreninde açıklama yapan arabam.com iştirakini içinde bulunduran   iLab’in kurucusu ve yönetici ortağı Mustafa E.Say “Alanında başarılı iki farklı organizasyonun güçlerini birleştirmesiyle kuvvetli bir sinerji oluşacağını düşünüyoruz. Konyaspor, bizim için son dönemde gösterdiği başarılarıyla desteklemeyi arzu ettiğimiz bir spor kulübü. Türkiye’nin önde gelen 2. el otomobil ilan platformu olarak gerçekleştirdiğimiz anlaşmadan dolayı oldukça mutluyuz. Attığımız imzaların takıma şans getirmesini diliyorum.”

 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu