Matbaada kitap değil uyuşturucu çıktı

Matbaada kitap değil uyuşturucu çıktı

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri Karatay ilçesi’nde bulunan bir matbaaya çok sayıda uyuşturucu zulalandığı bilgisine ulaştı. Kısa sürede iş yerine ulaşan ekipler binlerce uyuşturucu hapa el koydu. İş yeri sahiplerinin uyuşturucuyu gizlediği tek yerin matbaa olmadığı ortaya çıktı.

11 Ocak 2023 - 11:16

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Karatay ilçesi Fevziçakmak Mahallesi’nde bulunan bir matbaada yüklü miktarda uyuşturucu bulundurulduğunu tespit etti. Bilgi üzerine hemen harekete geçen ekipler iş yerine ulaştı.

İş yerinde arama gerçekleştiren Narkotik ekipleri iş yerinin deposunda 108 kutu haline toplam 6 bin 48 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirdi. 

OTURDUKLARI EVLERİ DE UYUŞTURUCU YUVASI ÇIKTI!

Narkotik ekipleri iş yerinde binlerce uyuşturucu hap ele geçirilmesi üzerine şüpheli iş yeri sahibi Mustafa Akseki ve kardeşi Halil Akseki'nin ikametlerinde de arama yaptı. Uluırmak Mahallesi’ndeki iki ayrı ikamette yapılan aramalarda 171 adet uyuşturucu hap, bir miktar kokain, esrar ve bonzai ele geçirildi.

Haklarında uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından adli işlem başlatılan Mustafa Akseki ve kardeşi Halil Akseki çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü