Reklam
  • Reklam
Rektör Özçelik, InnoPark’ı Ziyaret Etti

Rektör Özçelik, InnoPark’ı Ziyaret Etti

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdürü Prof. Dr. Fatih Mehmet Botsalı’yı makamında ziyaret etti.

21 Şubat 2019 - 14:32

Genel Müdür Prof. Dr. Botsalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi hakkında ve gerçekleştirdikleri projelere ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Botsalı; Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgelerinden biri olan Konya Organize Sanayi Bölgesinde 700 civarında şirket bulunduğunu, İnnapark içinde 46 şirketin yer aldığını ifade ederek merkezin sanayiye ciddi katkılar sunduğunu belirtti.

Rektör Prof. Dr. Özçelik de misafirperverliğinden dolayı Prof. Dr. Botsalı’ya teşekkür ederek, KTÜN hakkında ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Rektör Özçelik: “Konya Teknik Üniversitesine; Konya, bölge ve Türkiye için biçilen bir rol var ve haklı beklentiler mevcut. Rolümüzü ancak proje üretip yürütmekle ve bunların sayısını artırmakla gerçekleştirebiliriz. Sanayicilerimizden de sektörün ihtiyacı olan projeleri gerek biz ziyaret ederek ve gerekse de onların ziyaretleriyle öğrenip ona göre çalışmalarımızı şekillendirmek istiyoruz. Diğer innovasyon merkezleri ile olduğu gibi Innopark’la da akademik personelimiz ve öğrencilerimizle proje sayılarımızı ilgili sektörlerin ihtiyacı doğrultusunda belirleyip çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Ziyarette ayrıca, InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi bünyesinde bulunan laboratuvar ve araştırma bölümleri de gezildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'