Reklam
  • Reklam
Skubic veda etti

Skubic veda etti

2015-2016 sezonunda başlayan futbol yaşantısıyla birlikte aktif futbol hayatını  Atakaş Hatayspor maçıyla noktalayan Nejc Skubic,  Konyaspor'a veda etti.

16 Mayıs 2022 - 19:09

Takımın öğle saatlerinde Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanda teknik heyet, futbolcular ve personelle vedalaşan Nejc Skubic, “Burada dolu dolu 6 sezon geçirdim. Özellikle son sezonum olması nedeniyle bu yıl benim adıma çok özeldi. İyisiyle kötüsüyle bir sezonu başarılı olarak güzel bir şekilde tamamladık ve  Konyaspor’umuzun Türkiye’yi Avrupa Kupaları’nda temsil etme başarısını elde etmesini sağladık. Burayı ve yaşadığım her şeyi unutmayacağım. Sizler ve Konya şehri, taraftarlarımız benim için gerçek anlamda bir aile oldu. İnanıyorum ki Avrupa’da başarılı olarak gruplara kalacağız ve bende Eylül ayında Konya’ya gelerek sizleri Avrupa maçlarında taraftarlarımızın içerisinde yer alarak tribünlerden destekleyeceğim. Her şey için herkese teşekkür ediyorum. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağım” dedi.

Aktif futbol yaşantısını noktalayan Nejc Skubic, vedalaşma sonrasında teknik heyet, persone ve takım arkadaşlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu