Reklam
  • Reklam
TSYD Ankara’da Murat Tarhan dönemi
Reklam

TSYD Ankara'da Murat Tarhan dönemi

TSYD Ankara Şubesi’nin Olağanüstü Genel Kurulunda başkanlığa Murat Tarhan seçildi.

23 Eylül 2022 - 12:05

TSYD Ankara Şubesinin 20. başkanı olan Tarhan teşekkür konuşmasında, “El ele verip derneğimizi daha iyi bir noktaya taşıyacağız’ dedi.“Seçimin kaybedeni yok” ifadesini de kullanan Murat Tarhan, “Oy veren ya da vermeyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Murat Tarhan, TSYD Ankara Şubesinin 20. başkanı oldu. Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) yapılan genel kurula 177 üyeden 114’ü katıldı. Genel kurulda Ali Erdoğan, Metiner Erdem ve Murat Tarhan olmak üzere üç ayrı liste yarıştı.

Divan Başkanlığını Umut Çevik’in, Divan Üyeliklerini de Seyit Ali Ünal ile Tamer İnan’ın yaptığı genel kurulda önceki yönetimin, faaliyet raporu oy birliğiyle, denetleme raporu ise oy çokluğuyla ibra edildi.

Raporların ibrası ve başkan adayları ve üyelerin konuşmalarının ardından yapılan seçim sonucunda genel kurula katılan 114 üyeden 67’sinin oyunu alan Murat Tarhan TSYD Ankara Şubesi’nin 20. başkanı oldu. Başkan adaylarından Metiner Erdem 35, Ali Erdoğan ise 12 oy aldı.

TSYD Ankara Şubesi yeni yönetim kurulu Murat Tarhan başkanlığında şu isimlerden oluşuyor; Mustafa Abadan, Timuçin Nalbant, Özgür Şahiner, Bülent Karadaş, Erhan Karadağ, Orhan Kemal Erkılıç.

Denetleme Kurulu’nda ise Doğan Bulgun, N.Fatih Ata, Altan Altun yer alıyor.

 

 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1
Konya'da uçak düştü pilot kurtuldu, bir kişi şehit oldu
Konya'da uçak düştü pilot kurtuldu, bir kişi şehit oldu