Yıldırım: ’Konya’yı çok seviyoruz’

Yıldırım: 'Konya'yı çok seviyoruz'

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 14 Mayıs seçimlerine 2 gün kala Konya’ya geldi. Yıldırım, “Bazı illerde programlar yapıyoruz. Konya’yı özellikle seçtim. Çünkü Konya bizi biz de Konya’yı çok seviyoruz.”dedi. 

11 Mayıs 2023 - 15:10

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde Konya’ya geldi.

Yıldırım, ilk olarak AK Parti Konya İl Başkanlığında gazetecilerle bir araya geldi ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. 

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ile milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adaylarının da yer aldığı toplantıda konuşan Binali Yıldırım, bazı illerde programlar yaptığını, Konya’yı özellikle seçtiğini belirterek, “Çünkü Konya bizi biz de Konya’yı çok seviyoruz. Konya bize her zaman destek verdi. Bu seçimde de yanımızda olacağına şüphemiz yok.” dedi. 

“Seçimi biz yapıyoruz ama dünya diken üstünde. Çünkü dünya 5’ten büyüktür diyen bir lider yeniden seçilecek.” ifadelerini kullanan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bir tarafta Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hareket eden Cumhur İttifakı varken diğer tarafta teröristleri hapisten çıkartmayı vadeden bir ittifakın bulunduğunu söyledi. Yıldırım, “Kandil’e haber gönderdiler, işbirliklerinin açığa çıkmaması için açıklama yaptırmıyorlar.” Diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı