Reklam
  • Reklam
Zehir tacirlerine operasyon
Reklam

Zehir tacirlerine operasyon

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bayramda gençleri zehirlemek için uyuşturucu sevkiyatı yapan zehir tacirlerine büyük darbe vurdu. Yapılan operasyonlarda 4 Kg. Eroin, 1 Kg Metamfetamin Maddesi ele geçirilirken 14 Kişi gözaltına alındı.

28 Nisan 2022 - 12:18

Ramazan Bayramına sayılı günler kala şehir giriş çıkışlarındaki trafiğin artmasıyla Polis Ekipleri de denetimlerini artırdı. Bayramda gençleri zehirlemek için uyuşturucu sevkiyatı yapan 3 şahsı durduran ekipler, şahısların üst ve eşyalarında yapılan aramada 3 parça halinde 2 Kilo 804 gram Eroin Maddesi ele geçirildi. Şüphelilerle ilgili devam eden çalışmalarda ise şüphelilerin Mersin ilindeki ikametlerinde yapılan aramada 1 Kg. daha Eroin Maddesi ele geçirildi. 

 

Bayram öncesi artırılan güvenlik tedbirleri kapsamında trafik uygulamasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 9 Parça Halinde 1 kilo 5 Gram Metamfetamin Maddesi, 43.350 TL Suç Unsuru Para, 2 Adet Tabanca ve 12 Adet Mermi ele geçirildi.

 

Selçuklu ve Karatay ilçelerinde sokak satıcılarının tespitine yönelik yapılan operasyonlarda 9 parça halinde 55 gram Eroin Maddesi, 1 adet Hassas Terazi, 110 TL para ele geçirilerek el konuldu. Yapılan çalışmalarda Uyuşturucu madde kullanmak suçundan hakkında 2 yıl 16 ay hapis cezası bulunan 1 şahıs ve uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan hakkında 15 yıl 7 ay hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalandı.

 

UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAK / KULLANMAK SUÇLARINDAN 9 TUTUKLAMA 

 

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından gözaltına alınan 14 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şahıslardan 9'i adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1