10 yılda çok iyi konuma geldik

10 yılda çok iyi konuma geldik

11 Nisan 2019 - 17:45

KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, 10 yılda çok iyi bir konuma geldiklerini,  Üniversitesinin yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olacağını, inandığını söyledi

Selçuk Öztürk, Rektör Prof. Dr. Bayram Sade ve mütevelli heyeti ile birlikte düzenlediği toplantıda KTO Karatay Üniversitesi’ndeki gelişmeleri anlattı . Öztürk, Yaklaşık 10 yıl kurulan üniversitenin bölgenin ve ülkemizin adeta parlayan yıldızı olduğunu, ortaya koyduğu stratejik hedeflere emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

KTO Karatay Üniversitesinin Konya’nın tarihi birikimi, bilimi, sanayi ve ticaretini aynı çatı altında buluşturan farklı misyon ve vizyona sahip olduğunu belirten anımsatan Öztürk, “Karatay Medresesinin 800. yılı olan 2051 yılında KTO Karatay Üniversitesinin yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olacağına yürekten inanıyorum. Çünkü, KTO Karatay Üniversitesi olarak hedeflerimizden sapmadan, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü