Ali Şeker Vakfı ödülleri verildi

Ali Şeker Vakfı ödülleri verildi

Ali Şeker Vakfı ödülleri verildi Ali Şeker Vakfı tarafından düzenlenen “Temel dini bilgiler” konularından dereceye giren kız kurun kursu talebelerine ödül verildi.

25 Mart 2019 - 17:39

Konya merkezli Akşeker Grup kucurucu ve onursal başkanı Ali Şeker tarafından bir süre önce kurulan Ali Şeker Vakfı tarafından Erzurum’da kız kuran kurslarında başarılı olan talebelere ödül verildi.

Erzurum İl Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen ödül törenine Ali Şeker Vakfı Onursal Başkanı Ali Şeker, Ali Şeker Vakfı Başkanı Erol Karabacak’ın yanısıra, Ak Parti Erzurum Milletvekili ve Sağlık eski bakanı Recep Akdağ, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Müftü vekili, Vali yardımcıları, Tekman ve Karayazı Kaymakamları ve çok sayıda davetlinin yanısıra, kız kuran kursu talebeleri katıldı.

Ali Şeker Vakfı onursal başkanı Ali Şeker “Allah izin verdiği takdirde bu yardımlarımız artarak sürecek” dedi. Eski sağlık Bakanı Recep Akdağ’da, Ali Şeker gibi bir hayırseverin zor bulunacağını belirtirken “Her şey devletten beklemek olmaz. Zenginlerimiz  Ali Şeker’i örnek almalıdır” dedi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de, “Ali Şeker gibi bir hayırsevere sahip olduğumuz için kendimizi çok şanslı görüyoruz”şeklinde konuştu.

Daha sonra “Temel dini bilgiler”konularında dereceye giren birincilere tam, ikincilere yarım ve üçüncülere de çeyrek Cumhuriyet altını verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı