Reklam
  • Reklam
Çevik ailesinin acı kaybı

Çevik ailesinin acı kaybı

Konya’nın tanınmış işadamlarından Onel Un Fabrikası sahiplerinden Mehmet ve Osman Çevik’in babası, Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Hüseyin Çevik’in amcası Hasan Çevik vefat etti

14 Şubat 2019 - 15:43

Konya iş dünyasının önemli isimlerinden Onel Un Fabrikası sahipleri Mehmet ve Osman Çevik’in babası, Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Hüseyin Çevik’in amcası Hasan Çevik hayatını kaybetti. 88 yaşında olduğu ve bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen merhum Hasan Çevik’in cenazesi öğlen namazına müteakip Parsana Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin omuzlarında taşınarak Musalla Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.

Merhum Hasan Çevik’in cenaze törenine Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Konya İl Jandarma Komutanı Ercan Yaşin, Konya Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Ulusal Hububat Konseyi Başkanı Özkan Taşpınar, TUSAF Başkan Yardımcısı Selçuk Aydınalp, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ile sanayi ve iş dünyasının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Çevik ailesinin yakınları, sevenleri ve dostları katıldı. Cenaze töreninin ardından merhum için dualar okundu. Daha sonra Çevik ailesi, cenaze törenine katılan yakınlarının ve dostlarının taziyelerini kabul etti. Merhum Hasan Çevik’e yüce Allah’tan rahmet, Çevik ailesi başta olmak üzere, merhumun sevenlerine, dostlarına ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'