Çiftçilerden TSK’ya destek

Çiftçilerden TSK'ya destek

Çiftçilerimizden TSK'ya destek Konya'daki tüm çiftçiler Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanında olduğunu göstermek için traktörleri ile beraber trafiğe kapalı alanda miting düzenlediler.

20 Ekim 2019 - 17:26

Türk ordusuna destek amacıyla, binlerce çiftçi 500'e yakın traktörle şehir merkezinde gövde gösterisi yaparak Büyükşehir Belediyesi Stadyumun otoparkındaki mitingde  bir araya geldiler.

Mitinge Merkez Meram Ziraat Odası Başkanı Murat Yağız başta olmak üzere ilçe ziraat odası başkanları, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, AkParti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Süt Üreticisi Birlikleri, Muhtarlar Derneği, Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği ve Torku Şeker katılım sağladı.

Miting konuşan Merkez Meram Ziraat Odası Başkanı Murat ' Yaşadığımız zor coğrafyada devletimizin ve milletimizin bekası için gerektiği bilincindeyiz. Güçlü olmanın iki temelinden biri birlik ve beraberliğin sağlanması, diğerinin her alanda namerde muhtaç olunmayacak şekilde üretimin yapılmasıdır. Gün sessiz kalma günü değil, milli birlik ruhuyla, bir ve beraber olarak ses verme günüdür.Türkiye'nin üreten gücü çiftçiler olarak dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0