Down Sendromu Araştırma Komisyonu’ndan Ziyaret

Down Sendromu Araştırma Komisyonu’ndan Ziyaret

Down Sendromu, Otizm ve diğer gelişim bozukluklarının araştırılması amacıyla kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi Araştırma Komisyonu Başkanı AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik ve komisyon üyeleri Konya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

01 Kasım 2019 - 16:17

Down Sendromu, Otizm ve diğer gelişim bozukluklarının yaygınlığının tespiti ile ilgili bireylerin ve ailelerinin sorunlarının çözümü için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, Konya’daki çeşitli özel eğitim kurumlarını ve rehabilitasyon merkezlerini incelemek üzere Konya’ya geldi.

Bu kapsamda ilk olarak Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ı ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik başkanlığındaki komisyon üyeleri, daha sonra Konya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş ile görüştü.

Komisyon Başkanı AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, özellikle farkındalık oluşturmak için illeri ziyaret ettiklerini belirterek, “Konya bu anlamda Türkiye’ye güzel bir örnek teşkil ediyor” ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş da komisyon üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı