Reklam
  • Reklam
Holt:  4. Kariyer Zirvesinde öğrencilerle buluştu

Holt:  4. Kariyer Zirvesinde öğrencilerle buluştu

Haber sitemiz yazarlarından, Davranış Bilimci ve Konuşmacı Pınar Holt, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinin düzenlediği 4. Kariyer Zirvesinde öğrencilerle buluştu.

30 Nisan 2019 - 14:49

Ege Program Sunucusu Pınar Yeşiltay Sevim mentorluğu ile gerçekleşen oturumda, Yazar, Davranış Bilimci ve Konuşmacı Pınar Holt, öğrencilerle kendi kariyer yolcuğu ve doğru teknoloji kullanımı ve zaman yönetiminin iş yaşamına sağladığı olumlu katkılara değindi.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinin düzenlediği ve öğrencilerinin organize ettiği ve katıldığı oturum, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Pınar Holt, her ne iş yapıyorsak yapalım, içimizde tutku ve heyecan olmadığı sürece hem kendimizin mutlu olamayacağımızı hem de yapmış olduğumuz işte verimli olamayacağımızı belirtti. İçimizde çocukluk yıllarında hissettiğimiz yaşam coşkusunu, yetişkinliğimizde de kaybetmemizin yaşamımızda ki her alana tutkuyla sarılmamıza vesile olacağını ekledi.

 

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği oturumun sonunda Pınar Holt, Öğretim Üyesi Dr. Pınar Göktaş’tan teşekkür plaketi aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'