Reklam
  • Reklam
Konya’da sanal seks şantajı
Reklam

Konya'da sanal seks şantajı

Konya’da tuzaklarına düşürerek çıplak görüntü ve fotoğraflarını çektikleri ve aralarında memur, gazeteci, işadamı ve esnaflarında bulunduğu bazı kişilere şantaj yapan yurt dışı kaynaklı bir çetenin olduğu ortaya çıktı.

14 Şubat 2020 - 18:09

Olay önceki gün Konya Cumhuriyet Savcılığına yapılan bir şikayetle ortaya çıtı. İddialara göre Konya’da bazı kişiler "Cumhuriyet savcılığına görüntü ve fotoğraflarının fotomontajla kullanılarak çıplak hale getirildiği ve bu görüntü ve fotoğraflar kullanılarak kendisinden şantajla para talep edildiği" şekline şikayette bulundu

GÜVEN KAZANIP SOYUNMAYA İKNA EDİYOR

İddialara göre Arzu Topalbekiroğlu ismi ile sosyal medya hesapları açan kadın, sosyal medyadan istek gönderdiği erkeklerle önce sosyal medyadan yazışıyor. Ardından telefon numarasını alarak telefonla konuşmaya başlıyor. Topalbekiroğlu bir süre sonra güvenini kazandığı kişi ile Whatsap’dan görüntülü konuşma talebinde bulunuyor. Görüntülü konuşma sırasında sanal birliktelik talebinde bulunan kadın karşısındaki erkeğin de soyunmasını istiyor. Böylece karşısındaki kişinin çıplak görüntülerini çeken kadın bir süre sonra çıplak görüntülerini çektiği kişiye para karşılığı görüntüleri sileceğini aksi halde görüntü ve fotoları internet aracılığı ile yayınlayacağı tehdidinde bulunuyor.

BİRÇOK KİŞİNİN TUZAĞA DÜŞTÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Bu yöntemle Konya’da aralarında memur, gazeteci, işadamı esnaf ve kurum yöneticilerinin de bulunduğu birçok kişiyi tuzaklarına düşürerek şantaj yaptıkları iddia edildi. Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı siber suçlarla mücadele şubesinin Arzu Topalbekiroğlu sahte ismi ile açılan sosyal medya hesaplarını incelemeye aldığı öğrenildi.

KONYAOLAY

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1