Binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi

Binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması için verdiği kararlı mücadele sürüyor. Ekiplerin Karatay ilçesinde düzenlediği operasyonda binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi. 

07 Şubat 2024 - 13:24

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Karatay İlçesi Hacıveyiszade Mahallesi’nde şüphe üzerine bir aracı durdurarak arama gerçekleştirdi. Aracın motor kısmında bulunan hava filtresinin içerisine gizlenmiş 5 parça halinde 1200 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçiren ekipler araç içerisindeki 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

 

Şüphelilerin Tatlıcak Mahallesi’nde bulunan ikametlerine de operasyon düzenleyen ekipler ikamet içerisinde 41 bin 260 adet ecstasy olarak bilinen uyuşturucu hapın yanı sıra 1 adet ruhsatsız tüfek, 52 adet fişek, 3 adet döner bıçağı, 1 adet satır ve bir miktar suç unsuru para ele geçirdi. 

 

Şüpheliler Ahmet S. ve Ayşe S. hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Uyuşturucu Kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü