Reklam
  • Reklam
Korkmaz: Seri galibiyetler alıp, sorunun üstesinden geleceğiz

Korkmaz: Seri galibiyetler alıp, sorunun üstesinden geleceğiz

Aykut Kocaman'la yollarını ayıran Konyaspor, dün prensipte anlaşmaya vardığı Bülent Korkmaz'la 1.5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

12 Şubat 2020 - 16:23 - Güncelleme: 12 Şubat 2020 - 16:26

Sabah uçakla Konya'ya gelen Korkmaz, havaalanında bir grup taraftar tarafından karşılandı. Daha sonra bazı yöneticilerle tesislere geçen Korkmaz,  Büyükşehir stadyumunda da incelemeler bulundu. Korkmaz daha sonra Konyaspor 2. başkanı Selçuk Aksoyla birlikte 1.5. yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninden sonra açıklamalarda bulunan Korkmaz Aykut Kocaman'a teşekkür etti.  Korkmaz, "Biz ekip olarak çok şanslıyız diyebilirim. Çok güzel bir şehre geldik.  Tesisleri, stadı çok güzel ve taraftarlarıyla bütünleşen bir kente geldik. Bu bizim için büyük bir şans. Burada olmaktan ekip olarak çok mutluyuz. Tabi ki bu mutluluğumuzu güzel sonuçlar alarak taçlandırmak gerekir. Aykut Kocaman ağabeyime, hocama teşekkür ederim. Burada çok önemli başarılara imza attı.  Bu bize yol gösterdi. İleriki dönemlerde umarım bizde bu başarıları devam ettiririz. Bu şehir bu taraftar bunu hak ediyor" dedi.

Konyaspor'un kadro olarak Türkiye'nin en çok koşan takımı olduğuna işaret eden Korkmaz, " Bu bir avantajdır. Her teknik adamın belli bir planı, oyun anlayışı vardır. Biz de zaman geçtikçe oyuncu veya sistem üzerinde değişiklik yapabiliriz. Ama şu an için mevcut sistemi sürdürmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Konyaspor'un ligde kalacağına inandığını ve bu yüzden geldiklerini anımsatan Korkmaz," Oyunculara güvenim sonsuz. Çok yetenekli oyuncular var. Üst üste alacağımız galibiyetlerle bu sorunun üzerinden geleceğiz diye düşünüyorum" dedi.

İlk idmanını bugün  ekip arkadaşlarıyla yaptıracaklarını da söyleyen Korkmaz, "Ofansif anlamda taktik olarak daha fazla yoğunlaşacağız. Elimizde yetenekli, sonucu belirleyecek oyuncular var. Zihinsel olarak bunu çalışarak halledeceğiz. Bu oyuncuların bunun üstesinden geleceğini düşünüyorum" diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu