Kot Tunik

Hem yaz aylarında hem de sonbahar aylarında kullanabileceğiniz ve kullanım alanı oldukça zengin olan bir kıyafet türü istisnasız kot tunik modelleridir.

29 Ocak 2020 - 17:22

Her tesettürlü kadının dolabında mutlaka olması gereken bir parçadır. Pantolonlar ile kombin yapıldığı zaman oldukça şık bir görünüm sağlar. Kot tuniği sade şekliyle tercih etmeyen kişiler için farklı modellerde satışa sunulmuştur. Üst tarafı kot rengi sade, alt kısmı ise çizgili bir modeldir. Arka kısmı biraz uzun ön kısmı ise biraz daha kısadır. Kot pantolonlar ile uyumlu ve farklı bir modeldir. Ekoseli kot tunik modellerinin ayrı bir havası vardır. Tuniğin bir kısmı kareli bir kısmı ise düz renktir. Hem ağır hem de çok şık duran bu model her kıyafet ile kullanılabilir. Farklı renk seçenekleri de mevcuttur.

Birbirinden Farklı Modeller Bulabilirsiniz

İster düz, ister farklı modelleri olan kot tunik seçenekleri için https://www.nurhira.com/tesettur-tunik adresi üzerinden tüm modelleri bularak inceleyebilirsiniz. Ürünler kaliteli ve kullanışlı ürünlerdir. Dilerseniz sizin tarzınıza uyumlu olan modelleri de satın alarak kullanabilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü