Kupa da rakip Eyüpspor

Kupa da rakip Eyüpspor

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura çekimi  yapıldı. İttifak Holding Konyaspor,  TFF 2. Lig Kırmızı grupta yer alan Eyüpspor ile eşleşti. 29-30-31 Ekim tarihlerinde oynanacak  karşılaşmalarda galip gelen takımlar bir üst tura yükselecek.   Yeşil beyazlılar, maçı İstanbul'da oynayacak.

03 Ekim 2019 - 13:46

TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki bulunan  Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan kur çekimine Konyaspor adına Celalettin Çakıcı katıldı. Yapılan kura çekiminde, İH Konyaspor  Eyüpspor ile eşleşti . 29-30-31 Ekim tarihlerinde oynanacak olan müsabakalarda galip gelen takım bir üst tura çıkacak.

2016-2017 sezonunun Kupa şampiyonu olarak  adını Türk futbol tarihine altın harflerle yazdıran İH Konyaspor, 2019-2020 sezonunda da kupa da emin adımlarla ilerlemek istiyor. M. Başakşehir'i penaltılarda 4-1 yenerek 55. Ziraat Türkiye Kupasını müzesine götüren Konyaspor, ardından da lig şampiyonu olan Beşiktaş'la 7 Ağustos 2017 tarihinde Samsun'da karşılaşmış, o karşılaşmadan da 2-1'lik sonuçla Süper Kupayı da kazanarak, sezonu 2 kupayla kapatmıştı.

Tarihinde ilk kez  böyle bir başarı elde eden Yeşil beyazlılar, Eyüpspor ile eşlemesinin ardından Zıraat Türkiye Kupası'nda yeni bir heyecana adım atacak.

EYÜPSPOR  ORTA SIRALARDA

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turunda Eyüpsporla eşleşen İH Konyaspor, müsabakayı İstanbul'da yapacak.  TFF 2. Lig Kırmızı grupta yer alan Eyüpspor,  bu sezon oynadığı maçlar sonunda grubunda 10. sırada bulunuyor. Bu sezon oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet  2 mağlubiyet ve bir beraberlik alan Eyüpspor, 7 gol atarken kalesinde de 8 gol gördü. Eyüpspor,  son maçında konuk ettiği Bodrum Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.

GEÇEN SENE 4. TURDA ELENMİŞTİ

İH Konyaspor, geçen sezon, Rıza Çalımbay döneminde 4. turda Kahramanmaraşspor'la deplasmanda  karşılaşmış, ancak, sahadan 3-0'lık sonuçla elenerek kupaya veda etmişti.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı