Reklam
  • Reklam
NEÜ, bir ilki daha gerçekleştirdi

NEÜ, bir ilki daha gerçekleştirdi

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organize ettiği, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün desteklediği Türkiye’de ilk olarak gerçekleştirilen satranç turnuvasına bine yakın sporcu katıldı.

28 Ekim 2020 - 13:00

Müsabakalar, sporcular ve Türkiye Satranç Federasyonu Konya İl Temsilciliğinden hakemlerin farklı noktalardan video konferans yöntemiyle bağlantı kurmasıyla gerçekleştirildi.

BÜYÜKDEDE: EN İYİSİNİ YAPMAYA GAYRET EDİYORUZ

Konu hakkında açıklama yapan NEÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mehmet Büyükdede, “30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Türkiye’de ilk olarak online dart turnuvası gerçekleştirmiştik. Satranç turnuvasına başvuru sayısının bine yaklaşması bizleri sevindiren bir konu oldu. Üniversite olarak bu tür sosyal, sportif ve rekreatif faaliyetleri arttırarak devam ettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.  Türkiye Satranç Federasyonu Konya İl Temsilcisi Erdoğan Tozlu ise, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Necmettin Erbakan Üniversitesinin böyle bir faaliyet gerçekleştirmesinden memnuniyet duyduk ve destek verdik. Bu turnuva, üniversite personeli ve öğrencilerinin katıldığı kapalı bir turnuva fakat satranç camiası için büyük katkılar sağlayacaktır” dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu