Renkibay: Daha işimiz bitmedi!

Renkibay: Daha işimiz bitmedi!

Tokatspor deplasmanında çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve artık önlerinde sadece bir 90 dakika kaldığını  Anadolu Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay, son haftalarda yakalanan çıkışı sürdürerek deplasmanda kazanılan 3 puandan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Bu anlamda teknik heyetimiz ve canla başla mücadele eden futbolcularımızı, yönetim kurulunda beraber görev yaptığım çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum " dedi.

30 Nisan 2019 - 14:45 - Güncelleme: 30 Nisan 2019 - 14:47

Ekip olarak inandıklarını ve başardıklarını ifade eden Renklibay, "Son haftalarda üst üste aldığımız puanlar aslında bunun habercisiydi. Biz yönetim kurulu olarak gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık, sağ olsun teknik ekibimiz ve futbolcularımız bizim verdiğimiz bu emeklere kayıtsız kalmadılar. Onlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Tokatspor’u deplasmanda yenmek gerçekten çok önemli bir işti. Burada alınan galibiyet bir sezonun bütün emeklerinin karşılığını oldu. Birçok maç oynadık ama böylesi zor bir karşılaşmadan galibiyet çıkarabilmek gerçekten çok zordu. Bizler inandık, teknik heyetimiz inandı, futbolcularımız inandı" diye konuştu.

Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarının altını çizen Anadolu Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay, " Tabii ki bunun sevincini yaşayacağız. Ancak daha her şey bitmedi. Önümüzde oynanması gereken bir maç ve zorlu bir 90 dakika var. Menemen Belediyespor ligin en iyi ekiplerinden birisi. Bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ettiler. Onları tebrik ediyoruz. Bu hafta sahada bizim rakibimiz olacaklar. Sahaya çıkıp tıpkı Darıca Gençlerbirliği maçında olduğu gibi tıpkı Tokatspor deplasmanında olduğu gibi özveriyle mücadele edeceğiz ve bu maçı da kazanacağız. Galip gelerek ligde kaldığımızı ilan edeceğiz” dedi.

Tüm yaşananlara rağmen Menemen Belediyespor maçından alınacak galibiyetin her şeyden önemli olduğuna dikkat çeken Renklibay,  “Çök önemli bir 3 puan aldık. Bu hafta tam bir ölüm kalım maçı oynayacağız. Sahada kazanarak hiçbir maçın sonucuna bakmadan deyim yerindeyse kendi göbeğimizin bağını kendimiz keseceğiz. Bu nedenle odaklandığımız tek şey galibiyet. Başka bir sonucu düşünmüyoruz. Sezon boyunca yaptığımız çağrılar karşılıksız kalsa da bu maçta gereken desteğin verileceğine inanıyoruz. Şehrimizin ileri gelenlerini, taraftarlarımızı, sevenlerimizi, spor kamuoyunu, kısacası tüm Konya şehrini yanımızda istiyoruz. Bu tür zorluklar ancak birlikteliklerle aşılır. Önümüzdeki son engeli geçmekte elimizden tutun. Bu güne kadar verdiğimiz onurlu mücadelenin karşılığını birlikte alalım, coşkuyu birlikte yaşayalım” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı