Korkmaz: Taraftarımızla başaracağız

Korkmaz: Taraftarımızla başaracağız

Konyaspor kulübü başkanı Ömer Korkmaz, 2-0 mağlup olunan Alanyaspor maçı sonrası basın toplantısı düzenleyerek,'Biz de çok üzgünüz. Kalan haftalar için birlik ve beraberliğimizi devam ettirmeliyiz" dedi.

20 Nisan 2024 - 21:05

Konyaspor, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Alanyaspor’a sahasında 2-0 mağlup oldu. Maç sonu kulüpte basın toplantısı düzenleyen kulüp başkanı Ömer Korkmaz," Alınan sonuçtan dolayı bizde çok ğzgünüz. Böyle bir sonucu biz de beklemiyorduk. Bir gün önce takımın morali motşvasyonu çok iyiydi. Bugün olmadı maalesef. Kalan haftalar için birlik ve beraberliğimizi sürdğrmek zorundayız" dedi.

Taraftardan destek bekleyen Korkmaz, “Taraftarlarımızın bugün buraya muhtemelen geliş amacı bir 3 puan daha alıp artık biraz daha nefes alalım, rahatlayalım olabilir. Bunun verdiği stres ile birlikte heyecan da vardı. Ama maalesef bugün takımımız hiç beklemediğimiz bir oyun oynadı. Ama bununla birlikte şu gerçeği görmezden gelemeyiz. Şu anda bizim elimizdeki takım bu, yapımız bu, bu oyunlarla lige devam etmek zorundayız. Konyaspor yönetimi olarak elimizden gelen her şeyi, maddi manevi anlamda yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Gerçekten anlatmak zor oluyor ama taraftarlarımızın yaşadıklarının mislini içimizde yaşıyoruz. Onlara karşı da sorumluluk duygumuz var. Biz taraftarlarımızla birlikte başarılar elde edeceğiz. Yönetim olarak bu zor süreçte görev almışken taraftarlarımızın da bize destek olması lazım" diye konuştu.

Teknik ekip  konusuna da değinen Korkmaz, "Bu konuda şu ana kadar bir değerlendşrme yapmadık. Bunların hepsi lig sonunda konuşulacak şeyler. Demek ki rakibimizin teknik heyeti bizden daha iyi çalışmış. Bugün takım olarak kötü bir gün yaşadık. Bunlar oluyor. Bir hafta önce de bu teknik ekip ve futbolcular vardı. Bizde böyle olsun istemedik. Şimdi Sivasspor maçına odaklanacağız. Taraftarımızın tepkisini anlıyoruz ancak kalsn haftalar için de destek bekliyoruz. Biz taraftarımızla birlikte başaracağız" diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Konya'da 90 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde