Selçuklu’dan 11 bin kişilik yaz spor okulu

Selçuklu’dan 11 bin kişilik yaz spor okulu

Selçuklu Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okullarında eğitimler başladı. 11 binden fazla sporcunun eğitim göreceği spor okullarında, kayıtlar kontenjanlar dolana kadar devam edecek

17 Haziran 2019 - 15:01

Türkiye’nin en büyük amatör spor kulübü olan Selçuklu Belediyespor her yıl binlerce çocuğu sporla buluşturmaya devam ediyor. Aileler tarafından büyük ilgi gören Spor Okullarında Yüzme ve Cimnastik branşlarında kayıtlar tamamen dolarken bazı branşlarda kayıtlar devam ediyor. Selçuklu Belediyesi yaz spor okullarında bugün itibariyle başlayan eğitimlerde binlerce çocuk aileleriyle birlikte ilk günün heyecanını yaşadı. Yaz Spor Okullarında 11 bin 238 sporcu 14 branş, 35 tesis ve 56 salonda yaklaşık 200 antrenör gözetiminde eğitim görecek. 17 Haziran 2019 tarihi itibariyle eğitimlere başlanan yaz spor okulları 1 Eylül 2019 tarihinde sona erecek.

14 BRANŞTA EĞİTİM

Yüzme, tenis, basketbol, futbol, voleybol, cimnastik, taekwondo, wushu kung-fu, kick-boks, judo, karate, güreş, satranç, ve masa tenisi olmak üzere toplam 14 branşta eğitim verilecek. Yüzme branşına kayıt yaptıran sporcular haftada 2 gün, diğer branşlarda ise haftada 3 gün eğitim verilecek. Servis imkanı bulunan Yaz Spor Okullarında sporcular evinden alınarak antrenmanın ardından tekrar evine güvenli bir şekilde teslim ediliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı