Son hazırlık maçında galibiyet

Son hazırlık maçında galibiyet

Devre arası kamp hazırlıklarını 3 Ocak’tan bu yana Antalya Belek’te sürdüren Atiker Konyaspor üçüncü ve son hazırlık maçında karşılaştığı Spor Toto 1.Lig takımlarından İstanbulspor’u 1-0 mağlup etti.

13 Ocak 2019 - 15:57 - Güncelleme: 13 Ocak 2019 - 16:06

Saat 11:00’da başlayan karşılaşmayı İkinci Başkan Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcıları Abbas Kılınç, Celalettin Yılmaz, As Başkanlar Mehmet Günbaş, Osman Koçak ve Mustafa Aydınalp ile pilot takım Anadolu Selçukspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay takip etti.

Konyaspor Serkan, Opanasenko, Petar Filipovic, Fallou Diagne, Leonard Zuta, Volkan Fındıklı, Marko Jevtovic, Traore, Ömer Ali Şahiner, Deni Milosevic ve Adis Jahovic onbiriyle çıktığı maçın ilk yarısında Milosevic, Traore ile gole yaklaşırken, Traore’nin vuruşunda direkten dönen topla birlikte ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıya Petar Filipovic (Ali Turan), Leonard Zuta (Ferhat Öztorun), Traore (Hurtado), Adis Jahovic (Mustapha Yatabare) değişiklikleriyle başlayan Atiker Konyaspor, 50.dakikada Ömer Ali Şahiner’in golüyle 1-0 öne geçti.

Takımda oyuna daha sonra Opanasenko’nun yerine Nejc Skubic, Deni Milosevic’in yerine Moryke Fofana, Fallou Diagne’nin yerine Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner’in yerine Erdon Daci,  sakatlanan Hurtado’nun yerine de Mücahit Can Akçay dahil oldu.

Mustapha Yatabare ve  Moryke Fofana ile ikinci yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Atiker Konyaspor rakibini 1-0 mağlup  ederek 3 hazırlık maçında 2 galibiyet bir mağlubiyet aldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı