Reklam
  • Reklam
Tabipler Odası 450 Fidan Dikti

Tabipler Odası 450 Fidan Dikti

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Konya Tabip Odası’nın düzenlediği organizasyonda Konya Tabip Odası Hatıra Ormanına 450 fidan dikildi.

18 Mart 2019 - 15:37

Konya Orman Bölge Müdürlüğü’nün desteği ile hatıra ormanına 450 fidan dikildi. Organizasyonda Konya Tabip Odası’na, KonAHED (Konya Aile Hekimleri Etkinlik Derneği), Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi ve NEÜ Meram Tıp Fakültesi öğrencilerinin yanı sıra farklı bölümlerde eğitim gören üniversite öğrencileri de destek verdi.

Organizasyonda konuşan Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, geçen yıl 200 fidan dikilen hatıra ormanına bu yıl 450 fidan dikildiği söyledi. Dr. Karaca, sosyal sorumluluk anlamında bu etkinliğin önemine değinirken, Orman Bölge Müdürlüğüne, KonAHED’e ve organizasyona katılan herkese teşekkür etti. Dr. Karaca; “14 Mart Tıp Bayramı haftasında bu etkinliği gerçekleştirmekten ötürü mutluyuz. Bugün aramızda bulunan Orman Bölge Müdürümüz Mehmet Fulin beye ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederim. Hep birlikte hatıra ormanımıza 450 fidan diktik. Geçen yıl 200 fidan dikmiştik. Bu yıl fidan sayısını müdür beyin desteğiyle iki katına çıkarttık. Bu ormanda yetişecek her fidan geleceğimiz için nefes olacaktır. Çanakkale Zaferinin 104. yıl dönümüyle gururlandığımız bir günde burada olmak, hepimiz için ayrı bir heyecan. Bu bağlamda tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ayrıca bu hafta içinde Yeni Zelanda’da yaşanan vahşette hayatlarını kaybeden din kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara şifa ve tüm İslam Alemi’ne sabır diliyorum” dedi.

 

Konya Orman Bölge Müdürü Mehmet Fulin ise; “Tabip Odası Başkanımız Dr. Seyit Karaca’ya ve katılımcılara çok teşekkür ederim. Bölge müdürlüğü olarak bu tip organizasyonlara sürekli destek veriyoruz. Burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutluyum. Bugün burada dikilen fidan sayısı 450 oldu. Önümüzdeki yıl bu sayıyı inşallah daha da arttırmak isteriz. Ben de Çanakkale başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Yeni Zelanda’da din kardeşlerimizin yaşadığı vahşeti de şiddetle lanetliyorum” ifadelerini kullandı.

Program sonunda katılımcılar kır pikniği yaptı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'