Reklam
  • Reklam
TSYD’den Konyaspor’a teşekkür

TSYD'den Konyaspor'a teşekkür

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, Konyaspor'un alt yapı ve A takımının kullandığı tesisleri yeniden düzenleyerek Avrupai şartlar kazandıran Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

10 Temmuz 2019 - 14:32 - Güncelleme: 10 Temmuz 2019 - 14:34

TSYD Başkanı Murat Dönmez, yaptığı açıklamada,  sportif başarı elde etmek için alt yapıya mutlak suretle  yatırım yapılmasının gerektiğini anımsatarak şunları söyledi:

"Önceki gün, Konyaspor'un davetiyle, alt yapı ve A takım tesislerinin son halini görme imkanımız oldu. Yurt içinde ve yurt dışında ender sayılabilecek tesislere sahip olan Konyasporumuzun yenilenen tesisleri bir çok kulübün hayal bile edemeyeceği bir yapıya, konfora ve güzelliğe sahip. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, tam bir profesyonellik örneği sergilenmiş.  Böyle bir ortamda bulunan  hem genç futbolcularımızdan hem de A takımdaki oyuncularımızdan teknik ekibin, yönetimin, taraftarın,  basın mensuplarının ve Konya'nın başarı beklemesinden daha doğal bir şey yoktur. Bugün Konyaspor Yönetimin tesisler konusundaki hassasiyetleri takdire şayandır. Bu çerçevede, futbol başta olmak üzere Konyasporumuzun mücadele ettiği tüm branşlardaki sporcuların ne kadar şanslı olduklarının altını çiziyor, kendilerine verilen değerin  kıymetini bilmelerini arzuluyorum. Çünkü hepimiz biliyoruz ki;  hem ülkemizdeki hem de Avrupa'da ki bir çok kulüp tesis konusunda çok çok geri durumdalar. İnanıyorum ki; yönetimin sporculara verdiği değer, sportif başarı olarak en kısa zamanda geri dönecektir. Bu çerçevede, şehrimizin futbolda dışa açılan yüzü olan Konyasporumuza 2019-2020 Cemil Usta Sezonunda başarılar diliyor, Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum."

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu