Uludağ:  ’3 puan gelirse anlamı olur’

Uludağ:  '3 puan gelirse anlamı olur'

Konyaspor'un 'un yeni  başarılı sol beklerinden Alper Uludağ, Kasımpaşa maçından da 3 puanla dönersek, o zaman Kayseri  galibiyetin daha çok anlam kazanacağını söyledi.

03 Ekim 2019 - 13:55

İttifak Holding Konyaspor’un Kayacık Tesislerinde yaptığı antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alper Uludağ, “Kayseri galibiyeti ihtiyacımız olan bir sonuçtu. Evimizde, taraftarlarımızın önünde mutlak 3 puan almak istiyorduk. Son dakikada da olsa çok zor bir pozisyonda penaltıdan golü bulduk. Takım arkadaşlarımı, taraftarlarımızı, hocalarımızı tebrik ediyorum. O maç artık geride kaldı. Kasımpaşa maçını da 3 puanla kapatırsak o zaman bu galibiyetin daha çok anlam kazanacağının bilincindeyiz. O yüzden önümüze bakıyoruz” dedi.

Deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Alper Uludağ, “Kayserispor maçından önce peş peşe iki deplasman maçımız vardı. Birini çok iyi oynadık, birini de açık söylemek gerekirse iyi oynamadık. Denizlispor maçı gibi oynarsak birbirimize yakın, hızlı ataklarla, basit, kendimize güvenerek oynarsak oradan 3 puanla ayrılacağımızı umuyorum. Kendimize güveniyoruz. O yüzden yüksek moral ve motivasyonla maça gideceğiz” diye konuştu.

Uludağ, kendi performansı ile ilgili olarak  da “Daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Hocamız bana şans verdi ve bende bu şansı geri tepmediğimi düşünüyorum. Kim oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yaptığını da biliyorum. Bu yüzden forma rekabeti her zaman iyidir. O nedenle sakatlık olmadan sezonu bitirmek istiyoruz. En önemlisi de bu zaten. Önemli olan takım. Kulüp olarak da ileriye gittiğimiz zaman bence herkes bundan faydalanacaktır” değerlendirmesi yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı