Reklam
  • Reklam
Galibiyeti kaçırdık!
Reklam
Cengiz DÖNMEZ

Cengiz DÖNMEZ

Galibiyeti kaçırdık!

08 Ekim 2018 - 12:05

Konyaspor dün Beşiktaş karşısında üstün oynamasına, hatta 60 dakika süreyle  10’a 11 oynamasına, bir de penaltı kaçırmasına rağmen, şansızlığının kurbanı oldu.. 2-2
Konyaspor, 31. dakikada Yatabare’nin  penaltı golüyle 1-0 öne geçerken, penaltıya neden olan  Vida da kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikadan itibaren Beşiktaş bir eksik oyuncuyla oynarken, Konyaspor çok sayıda gol pozisyonu yakaladı ve bunları değerlendiremedi.
50. dakikada korner atışında Medel’in Uğur’u düşürmesiyle kazanılan ikinci penaltıyı Yatabere bu kez gole çeviremedi. İşte bu, maçın kırılma anıydı. Eğer bu penaltı golle sonuçlansaydı, Konyaspor 2-0 öne geçecekti ve Beşiktaş psikolojik olarak da  yıkılacaktı. Ama olmadı.  
Beşiktaş, 10 kişi oynamasına rağmen Love’un ve Lens’in golleriyle 2-1 öne geçmeyi başardı. Uzatmalarda Hurdato ‘nun golüyle Konyaspor durumu 2-2’ye getirdi.
Hakem genel olarak iyiydi. Maçta KS lehine verdiği iki penaltı, Konyaspor’da 6 Sarı, Beşiktaş’ta 7 sarı ve 1 Kırmızı kartta da haklıydı. Hakem sonuca etki etmedi.
Maçta 4 gol, iki penaltı, 1 kırmızı 13 sarı kart vardı. Maç gibi maç izledik, çok gol kaçırdık ve kendi şansızlığımızla galibiyeti kaçırdık.
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar