Zemin sağlam olursa inşaat da sağlam olur"

Zemin sağlam olursa inşaat da sağlam olur"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Dürüst, işinin ehli insanlar doğru koltuklarda oturdukları sürece ekonomide yaşanan sıkıntı da aşılır, enflasyon yine eski dönemlerdeki rakamlara da döner. Zemin sağlam olursa üzerindeki inşaat da sağlam olur” dedi

01 Aralık 2020 - 14:05 - Güncelleme: 27 Şubat 2021 - 13:30

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan Konya ziyaretinde basın mensupları ile bir araya geldi. Samimi açıklamalarda bulunan Babacan vatandaşın yeni bir siyasi partiye ihtiyaç duyduğunu belirterek Türkiye’ye deva olacak hamleler yapacaklarını vurguladı. Türkiye’nin yönetimi noktasında ciddi sıkıntılar içerisinde olduğunu kaydeden Babacan, “Vatandaşımızın korku içerisinde olduğunu görmek güç değil. Vatandaş elindekinden daha kötü bir yönetici geleceği düşüncesi ile ya da sol görüşü iktidara getirmek istemediği için elindeki mevcutla yetinme amacıyla söz konusu partiyi destekliyor. Ama durum öyle değil. Yaptığımız araştırmalar neticesinde Türkiye’de yeni bir siyasi parti ihtiyacının olduğunu gördük ve özellikle ekonomide önemli adımlar atabilmek için partimizi hayata geçirdik” dedi.
“AKRABA İLİŞKİLERİNİ SİYASETTEN UZAK TUTACAĞIZ”
 Parti teşkilatlanma sürecinde internet üzerinden yapılan başvuruları değerlendirdiklerini aktaran Babacan, “ Biz Türkiye partisi, vatandaşın partisi olma anlayışıyla yola çıktık. Kapılarımızın tüm Türkiye’ye açık olduğunu ve akraba ilişkilerini siyasetten uzak tutmayı amaçladığımızı gösterdik. Farkımız herkesin kesişme noktası olmamız. Vatandaşla ortak nokta yakaladığınız zaman bölge farkının hiçbir önemi kalmıyor. Biz de bu ortak noktayı yakaladık. Türkiye’nin her ilinde vatandaş tarafından sevgiyle karşılanıyoruz” diye konuştu.
“DOĞRU İNSANLAR DOĞRU KOLTUKLARDA OLMALI”
Türkiye’nin en kısa sürede toparlanmasını arzuladığını kaydeden Babacan, “Dürüst, işinin ehli insanlar doğru koltuklarda oturdukları sürece ekonomide yaşanan sıkıntı da aşılır, enflasyon yine eski dönemlerdeki rakamlarına da döner. Zemin sağlam olursa üzerindeki inşaat da sağlam olur” ifadelerine yer verdi.  Vatandaşın mevcut partilerden umudunu kestiğini belirten Babacan, sözlerini şöyle sürdürdü,  “Vatandaşımız özellikle ekonomide yaşanan sıkıntılardan dolayı ciddi sıkıntılar içerisinde. Esnaflarımızla bir araya gelerek konuştuk. Çoğu esnaf kepenk kapatma noktasında. Ben inanıyorum ekonominin iyi olduğu günlere döneceğiz. Bunu DEVA Partisi olarak başaracağız.” Babacan son olarak, “Doğru olduğuna inanmadığım hiç bir sözü konuşmadım, günü kurtarmak, anı kurtarmak için konuşmadım. Bundan sonra da aynı anlayışla yoluma devam edeceğim” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü