Akşeker’de şok indirimler devam edecek

Akşeker'de şok indirimler devam edecek

Bir süre önce fabrika satış mağazaları açarak kendi ürettiği et ve et ürünlerini bu satış noktalarında yapmaya başlayan Akşeker, Ramazan ayı öncesi kıyma ve kuşbaşı ette yaptığı şok indirimlerine bir süre daha devam edecek

29 Şubat 2024 - 12:09

Türkiye’nin kırmızı et sektöründeki marka ismi AKŞEKER kendi tesislerinde ürettiği et ve et ürünlerini “fabrikadan sofraya” sloganı ile kendi satış mağazalarında tüketiciyle buluşturmasının ardından, her hafta kıyma ve kuşbaşında yaptığı indirimlerini Ramazan ayı öncesi bir süre daha sürdürecek.

İlk etapta biri Meram diğeri de Selçuklu’da olmak üzere açılışı yapılan ve Ramazan ayı sonrası da Fatih Caddesi’nde 3. Şubesini açacak olan Akşeker’de et ve et mamüllerinden oluşan 45 çeşit ürün satılıyor. 

Akşeker Et Entegre Tesislerinde üretimi gerçekleşen kıyma, kuşbaşı, sucuk, salam, sosis, kavurma, pastırma, füme et ve dil çeşitleri, kuru et, jambon, kokoreç, her türlü sakatat ve özellikle kelle paça, ayak paça, ilikli kemik suyu ve işkembe çorba çeşitleri, bütün ve parça tavuk, beraberinde taze ve dondurulmuş köfte hamburger çeşitleri ile günlük taze kesilmiş dana döner ve antrikot ,kontrafile, bonfile ve Tbone gibi kıymetli etlerden oluşan geniş bir ürün yelpazesi kadar bir çok ürün fabrika satış mağazalarında uygun fiyatlarla halka doğrudan ulaşıyor.

Üretimini yaptıkları ürünlerin Türkiye’nin her yerinde büyük zincir marketlerin yanı sıra, bazı illerdeki yerel marketlerde satıldığını ancak şimdilik Konya’da başlayıp daha sonraki yıllarda da Türkiye’nin önemli bölgelerinde kendi satış noktalarında satılacağını söyleyen Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker, “Açılışımıza özel her hafta sonu yaptığımız kıyma ve kuş başı etteki indirimlerimizi, yoğun talep üzerine yaklaşmakta olan Ramazan ayı öncesinde bir süre daha sürdüreceğiz. Halkımızın bize olan güven ve ilgisine çok teşekkür ederiz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü