Reklam
  • Reklam
Bakan Kurum baba ocağında
Reklam

Bakan Kurum baba ocağında

Bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Konya'nın Karapınar ilçesine gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Büyükşehir ve Karapınar Belediyesi tarafından kitap kafede incelemelerde bulundu.

01 Mayıs 2022 - 00:05

Bakan Kurum, “Atıl durumda bulunan böyle bir alanın ilim yuvasına dönüştürülmesi Karapınarlı gençlerimiz için gerçekten çok önemli bir hizmet. Emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ilçe belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karapınar ilçesinde açılışlara ve programlara katılarak vatandaşların Ramazan coşkusuna ortak oldu.

 

Karapınar ziyareti kapsamında ilk olarak İLBANK tarafından yapılan 24 derslikli Karapınar Cumhuriyet İlkokulu’nun açılışını gerçekleştiren Bakan Kurum, daha sonra AK Parti Karapınar İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle görüştü.

 

Bakan Kurum, İlçe Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi ile Karapınar Belediyesi ve Karapınar Belediyesi tarafından Toprak Mahsulleri Ofisi’ne ait 72 yıllık hububat deposundan kitap kafeye dönüştürülen tesiste de incelemelerde bulundu.

 

Kitap kafede ilçe halkıyla ve gençlerle bir araya gelen Bakan Kurum, “Konya’yı bütün ilçeleriyle birlikte altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla yarınlara hazırlıyoruz. Atıl durumda bulunan böyle bir alanın ilim yuvasına dönüştürülmesi Karapınarlı öğrencilerimiz ve gençlerimiz için gerçekten çok önemli bir hizmet. Emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ilçe belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, Konya’nın küçük büyük demeden her projesiyle ayrı ayrı ilgilenen Bakan Kurum’a teşekkür etti.

 

Bakan Kurum Karapınar Cumhuriyet Meydanı’ndaki iftar programında ve sonrasında Karapınar Millet Bahçesi’ndeki Ramazan Şenliği’nde Karapınarlı vatandaşlarla bir araya geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1