Bardakçı: Taraftarımızın önünde 3 puan alacağız

Bardakçı: Taraftarımızın önünde 3 puan alacağız

Konyaspor'un başarılı takım kaptanı Abdülkerim bardakçı, sezona zorlu bir deplasmandan 3 puan alarak başladıklarını ve bunun devamını da iç sahada taraftarlarımızın önünde 3 puan almak istediklerini söyledi.

19 Ağustos 2021 - 21:33

Kayacık Tesislerinde  yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bardakçı, D.G. Sivasspor maçını değerlendirerek açıklamasına başlayarak  “Deplasmanda çok güçlü bir rakibe karşı oynadık ve çok önemli bir 3 puan aldık. Biliyorsunuz bu sene kulübümüzün 100.kuruluş yıldönümü ve bizim için çok özel bir sezon. Bu nedenle bu sezonu bitirebildiğimiz en üst sıralamada bitirmek istiyoruz” dedi.

Hafta sonu saha ve seyircileri önünde oynayacakları Medipol Başakşehir karşılaşmasına da değinen  Abdülkerim Bardakçı, “Yine zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. Ama bu sene gerçekten çok iyi bir takım olduk. Benim düşünceme göre bu sezon ligde yenemeyeceğimiz takım yok. İnşallah deplasmanda aldığımız 3 puanın devamını kendi sahamızda oynayacağımız maçtan da galibiyetle ayrılarak getiririz” diye konuştu.

Bir basın mensubunun ‘Geçen sezondan devam eden D.G. Sivasspor maçının da dahil olduğu 5 maçlık dönemde sadece 2 gol yiyen bir defans var. Bunun sebebi sana göre nedir?’ sorusuna Abdülkerim Bardakçı, “Biz gerçekten çok güzel bir uyum sağladık. Zaten takım içerisinde inanılmaz güzel bir aile ortamı var. Ben kendimizi takım olarak değil de direkt bir aile olarak görüyorum. Dediğiniz gibi son maçlarda çok az gol yedik. İnşallah bunu önümüzdeki maçlarda da devam ettireceğiz. Ahmet Çalık ile birlikte daha önce de milli takımlarda birlikte oynadık. Şu an için her şey çok güzel ve yolunda gidiyor. İnşallah bunu devam ettirmeye çalışacağız” cevabını verdi.

Abdülkerim Bardakçı, transferi ile ilgili sorulan bir soruya ‘Şu an ki görüşmelerle ilgili bir bilgim yok. Kulübümle ilgili bu konuyu direkt olarak menajerim yürütüyor. Ama tek söyleyebileceğim şu an için kulübümle yapılan görüşmede her şeyin yolunda ve iyi bir şekilde ilerlediği. Tabiki de Konyaspor’da kalmak istiyorum. İnşallah bende uzun yıllar bu formaya hizmet etmeyi umuyorum. Zaten bu takımın kaptanı olmak benim için onur ve gurur verici. İnşallah bir efsane olarak burada kalırım” diye cevap verdi.

Yurt dışından bir lige transfer olma düşüncesinin olup olmadığı ve bu ligin hangi lig olacağı sorusuyla ilgili olarak Bardakçı şunları söyledi:

“Özellikle şu lig olacak diye bir düşüncem yok. Ama Almanya Bundesliga’yı çok beğeniyorum. İnşallah öyle bir hayalim var. Neden olmasın?’…

Pandemi sürecinin ardından yaklaşık 1,5 yıllık bir ara sonrasında ilk kez taraftarların huzuruna çıkacakları ve bu konuda neler hissettiği sorulan  Bardakçı, “Biliyorsunuz ben yaklaşık 5 sene önce ilk kez taraftarlarımızın huzuruna çıktım. Sonrasında birçok kulüpte kiralık olarak oynadım. Taraftarlarımızı ve onlarla birlikte olmayı çok özledik. İnşallah taraftarlarımızın önünde de çok güzel bir galibiyet almak ve sahamızda da  3 puanla başlamak istiyoruz. 100.yılımızda taraftarlarımızın önünde mücadele edecek olmak benim için bir sorumluluk hissi oluşturuyor. Bu kulüp benim şehrimin takımı. Ben buranın alt yapısından çıktım. Burada profesyonel oldum ve burada psra kazanmaya başladım. Konya şehrinin ve Konyaspor’un benim için ayrı bir anlamı var” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı