Reklamı Geç
Reklam
  • Reklam
Büyükşehir’den Vaduz maçı öncesi sefer düzenlemesi

Büyükşehir'den Vaduz maçı öncesi sefer düzenlemesi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konyaspor'un Konferans Ligi 2. maçı için,  maç öncesi ve sonrası taraftarların ulaşımda sorun yaşamaması için sefer düzenlemesi yaptı.

10 Ağustos 2022 - 19:22

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında Lihtenştayn temsilcisi Vaduz'u konuk edecek 20.00'da başlayacak karşılaşma öncesi ve sonrası taraftarların ulaşım sorunu yaşamaması için sefer düzenlemesi yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama şöyle:

"UEFA Konferans Ligi, FC Vaduz maçında Konyaspor'umuzu desteklemek için statta maç seyredecek olan taraftarlarımıza duyurulur.

11.08.2022 Perşembe günü Konyaspor-Vaduz maçı için: 18.30-19.30 arası Otogar Tramvay Durağı-Konya Büyükşehir Stadyumu arası, maç sonu ise Stadyum-Otogar durağı arası aktarma seferleri yapılacaktır. Maçın uzaması halinde 8, 9, 17, 20, 21, 23, 26, 27, 28, 31, 42, 64, 84, 125 nolu hatların tarifeli son seferleri 00.30’da Alaaddin’den hareket edecektir. 18.30-19.30 arası tramvay sefer saatlerimize ek sefer planlaması yapılmış olup; maç bitiminde ise normal seferlerimize ilave olarak otogardan ek sefer çıkışı yapılacaktır.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
32 yıl sonra kardeşine Esra Erol'da kavuştu
32 yıl sonra kardeşine Esra Erol'da kavuştu
Korkmaz: Sevdamıza sahip çıkmalıyız
Korkmaz: Sevdamıza sahip çıkmalıyız