Gainer Fiyat

Gainer ürünleri, farklı kilogramlar ile kişilerin kilo almasını sağlayan protein tozlarından biridir. Genel olarak içerisinde bulunan %75'lik yağ oranı nedeniyle kas kütlesi oluşturmak isteyenler için uygun olmasa dahi kilo almak isteyenler için birebir kullanabilecekleri ürün olarak düşünülebilir.  

25 Mayıs 2022 - 16:11 - Güncelleme: 25 Mayıs 2022 - 16:44

Aynı zamanda Gainer fiyat aralığı olarak farklı çeşitlere sahiptir. Bu nedenle her bütçeye uyabilir. Bu ürünlerin muz, çilek ve çikolata gibi seçeneklere sahip olması kişilerin daha rahat kullanabilmesine olanak tanırken Gainer fiyat aralıkları buna göre değişebilir.

Gainer Fiyat ve Seçenekleri

Toz halinde kullanılan bu ürünler, kiloluk ya da gramajlı olarak tercih edilebilir. Bunu yansıra protein miktarı karbonhidrat miktarına göre daha düşük olduğu için kas yapmak isteyenler için uygun bir ürün değildir.

Aksine Gainer ürünleri kilo aldırıcı olarak adlandırılır. İhtiyacınız olan tüm Gainer fiyat bilgisine ulaşabilmek aynı zamanda uygun fiyatlı olarak satın alma işleminizi tamamlayabilmek için https://www.protein34.com/karbonhidrat-tozu-kilo-aldirici-gainer internet adresini tıklayabilirsiniz. Firmanın kapıda ödeme imkânı ve ücretsiz kargosu sayesinde siparişlerinizi güvenli alışveriş kapsamında gerçekleştirebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü