Gezmeye geldiler paraları bitince...

Gezmeye geldiler paraları bitince...

Akşehir ilçesinden Konya merkeze gezmek için gelen 3 genç paraları bitince bir kadının cep telefonunu kapkaç yaparak kaçtı. Olayla ilgili harekete geçen asayiş ekipleri şüphelileri telefonu satacakları esnada yakalayarak gözaltına aldı.

11 Ocak 2024 - 23:10

Akşehir ilçesinden Konya’ya gelen Fazıl İ. (18), Muhammet A. (22) ve Ramazan Ç. (19) Bir süre gezdikten sonra paralarının bitmesi üzerine Konevi Mahallesinde yürüyen bir kadının elindeki telefonu kapkaç yaparak kayıplara karıştı. 

 

POLİS KAMERALARI ADIM ADIM TAKİP EDEREK ŞÜPHELİLERİ SUÇÜSTÜ YAKALADI

 

Olayın polise bildirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler olay yerinde yapılan incelemenin ardından şahısların kaçmış olduğu değerlendirilen güzergahlar üzerinde 12 kilometrelik mesafede, 47 adet işyeri güvenlik kamerası ile Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarını incelendi. Kapkaç olayını gerçekleştiren şahısların cep telefonunu satabileceği iş yerlerini araştıran ekipler, şüphelileri suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

 

Çalınan cep telefonu polis ekiplerince sahibine teslim edilirken yakalanan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü