İYİ Parti heyeti Konya’ya çıkarma yaptı.

İYİ Parti heyeti Konya'ya çıkarma yaptı.

Grup Başkanvekilleri, Genel Başkan Yardımcıları, Türkiye genelinden milletvekilleri, genel idare kurulu üyeleri ve merkez disiplin kurulu üyelerinden oluşan heyet Konya'ya geldi

14 Ocak 2022 - 17:41

Düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, "Şehrimize teşrif eden herkese İYİ Parti Konya İl Teşkilatı olarak teşekkür ediyorum. Şehrimiz alan itibariyle Türkiye'nin en büyük şehri. Konya'yı kendileri için kale olarak görenlere bugün İYİ Parti olarak aynı anda tüm ilçelerimizde gereken yanıtı vereceğiz  İktidara olan yürüyüşümüzde Konyalılar büyük destek vereceklerdir. Hukukun demokrasinin ayaklar altına alındığı ülkemizi biz kurtaracağız" dedi.

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Cihan Paçacı, bu ziyaret programlarının diğer büyükşehirlerde de yapılacağı bilgisini paylaşarak, şöyle konuştu:

"Seçimlere az bir süre kaldı. Zamanında veya erken olsa da artık her vesileyle seçim konuşulmaya başlandı. Aynı zamanda tünelin ucundaki ışık da göründü. Devletimiz çok ciddi risklerle karşı karşıya. Milletimiz çok büyük problemlerle karşı karşıya. Bu problemlerin çözümü öyle görünüyor ki; seçimlerle nihayet bulacaktır. İYİ Parti, dördüncü yılını doldururken ilk seçimlerden sonra inşallah iktidarla tanışmış olacaktır. Ülkeyi yönetme sorumluluğunu üstlenmiş olacaktır."

İyi Parti heyeti daha sonra gruplara ayrılarak Konya'da esnaf ziyaretlerinde bulundular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konyaspor'dan Fenerbahçe'ye darbe! 0-0
Konyaspor'dan Fenerbahçe'ye darbe! 0-0
Haftanın hakemleri açıklandı
Haftanın hakemleri açıklandı