Reklam
  • Reklam
Karatay’ın başarılı Atıcılık takımından Türkiye...
Reklam

Karatay’ın başarılı Atıcılık takımından Türkiye birinciliği

Karatay Belediyespor Kulübü Atıcılık Takımı, Türkiye Atıcılık Federasyonu’nun Konya’da düzenlediği Skeet Bahar Kupası’nı önemli derecelerle tamamladı.  Karatay’ın başarılı takımı, verdiği mücadeleler sonucunda takım halinde Türkiye birincisi olmayı başardı.

22 Mart 2023 - 14:25

Karatay Belediyespor Kulübü, katıldığı şampiyonalarda önemli başarılar elde ederek Karatay’ı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Karatay Belediyespor Kulübü Atıcılık (Skeet) Takımı, Konya’da düzenlenen Atıcılık Skeet Bahar Kupası Şampiyonası’nı Türkiye birinciliğinin yanı sıra önemli birçok dereceyle tamamladı.

KARATAYLI BAŞARILI SPORCULAR TURNUVAYI ÖNEMLİ DERECELERLE TAMAMLADI

Büyük Erkekler kategorisinde birinciliği Salih Oday, Ahmet Baran ve Salih Hafız takım olarak elde etti. Büyük Bayanlar kategorisinde Nur Banu Balkancı Türkiye birincisi olurken; Yıldız Erkekler kategorisinde Muhittin Can Önür Türkiye birincisi, Büyük Erkekler kategorisinde Ahmet Baran Türkiye 4’üncülüğü sayesinde Karatay Belediyespor Kulübü Atıcılık (Skeet) Takımı, turnuvaya damgasını vurdu.

KULÜP SPORCULARIMIZ BAŞARILARI İLE BİZLERİ GURURLANDIRIYOR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, kulüp sporcularının elde ettiği başarıların kendilerini mutlu ettiğinin altını çizerek derece elde eden sporcuları, kulüp yöneticileri ve antrenörleri tebrik etti.

Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak spora, gençlere ve geleceğimize yatırım yapmaya çok büyük önem veriyoruz. Gençlerimizin doğru, güzel ve sağlıklı bir hayat yaşamalarının yanı sıra vatana ve millete yararlı bireyler olarak yetişmeleri için sosyal, kültürel ve sportif hizmetlerimizi sürekli geliştirip, ilerletiyoruz. Her alanda olduğu gibi sportif hizmetlerde ve etkinliklerde örneklik teşkil edecek hizmetlerin altına imza atmaya devam edeceğiz. Karatay Belediyespor Kulübümüz de bu noktada başarıları ile bizleri mutlu ediyor. Bu düşüncelerle Konya’da düzenlenen Atıcılık Skeet Bahar Kupası’nda ilçemizi başarıyla temsil ederek güzel sonuçların altına imza atıp, göğsümüzü kabartan sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Sporcularımızın elde ettikleri başarılardan gurur duyuyoruz” dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
Konya'da uçak düştü pilot kurtuldu, bir kişi şehit oldu
Konya'da uçak düştü pilot kurtuldu, bir kişi şehit oldu