Reklam
  • Reklam
Konya belediyelerinden Hatay’a ramazan kolisi
Reklam

Konya belediyelerinden Hatay'a ramazan kolisi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Meram, Karatay ve Selçuklu belediyeleriyle birlikte mübarek Ramazan ayında Hatay’daki depremzede ailelere verilmek üzere 23 bin koliden oluşan 14 TIR yardım kolisi gönderdi.

22 Mart 2023 - 14:55

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek Ramazan ayında da Hataylı vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini belirterek, katkı veren belediyelere teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın üç merkez ilçe belediyesiyle birlikte Hatay’daki depremzedeleri Ramazan ayında da yalnız bırakmıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kardeş şehir Hatay’da 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin yaralarının sarılması amacıyla ilk günden itibaren dur durak bilmeden çalıştıklarını söyledi.

Arama-kurtarma ve lojistik, mobil mutfak ve ekmek fırını, içme suyu, su ve kanalizasyon, enerji temini, konteyner kent başta olmak üzere Hatay’da her türlü insani ihtiyacı karşılamaya gayret ettiklerini dile getiren Başkan Altay, “Bugüne kadar Konya olarak 601 TIR insani yardımı ayrıca yine 50 TIR da unu depremzede vatandaşlarımız için bölgeye göndermiştik. Yarın inşallah mübarek Ramazan ayının ilk orucunu tutacağız. Bu mübarek ayda da Hataylı kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Ramazan ayında depremzede ailelerimize ulaştırılmak üzere 14 TIR’dan oluşan 23 bin yardım kolisini yola çıkardık. İlk günden itibaren beraber yol yürüdüğümüz Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca ve Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı’dan, sivil toplum kuruluşlarımızdan ve tüm Konyalı hemşehrilerimden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1